Etsitkö yritykselle web, UI/UX designin tai digitaalisen markkinoinnin osaajaa?

Olen tehnyt paluun monipuoliseksi verkkosivujen kehittäjäksi intohimoisen kiinnostukseni vuoksi. Viimeisten kolmen vuoden aikana olen panostanut aikani alan lisäopintoihin. Viimeisimpänä olen tutkinut tekoälyn (AI) hyödyntämistä digitaalisessa ympäristössä.

Jos yrityksesi tarvitsee web designin, UI/UX tai digitaalisen markkinoinnin osaamista, olen käytettävissä yhteydenottoa varten sähköpostin tai sosiaalisen median kanavien kautta, kuten LinkedIn.

Mika Kiviranta

Uusi koulutus

2020 -2023

Koulutus

12v +

Työkokemus

4v +

Harrastus

20v +

Osaaminen

Kuluttajien lisääntyneen kiinnostuksen myötä verkkokauppaan ja sähköiseen kaupankäyntiin, yritysten ja jälleenmyyjien on vahvistettava verkkonäkyvyyttään enemmän kuin koskaan aikaisemmin erottuakseen kilpailijoista ja pysyäkseen kilpailukykyisinä.

“Kolmen viimeisen vuoden aikana olen päivittänyt web designin ja digitaalisen markkinoinnin taidot joiden avulla autan yritystäsi digitaalisessa kasvussa.”

Digitaalisen tuotteen luominen vaatii useiden osa-alueiden yhdistämistä. Esimerkiksi tämän web-sivun suunnittelu ja toteuttaminen vaatii alla listattuja kokonaisuuksia ja toisaalta tähän listaukseen ei ole kaikki mahtunut mukaan.

Verkkosivun suunnittelu

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisia osa-alueita

Työtehtävät

Steveco

System Designer

Sulzer

Designer

Profimill

Software Designer

Posti

Product Worker

Tolware

Web Designer

Open Office

Developer

Projektit